17 Mart 2010 Çarşamba

Eric Cantona Sahnede


Kült futbolcuları severim. Saha içi ve saha dışındaki yaşam tarzıyla futbolun hem sportif alanına hem magazin alanına hizmet eden bu adamlardan biri de Eric Cantona'dır. Seneler önce futbolu bırakmasına rağmen hala gündemdedir.

Futbolu bıraktıktan sonra reklam filmlerinde oynayan, kitap yazan, sinema filmi çeken (fotoğrafta 'Looking For Eric' filminin setinde efsane İngiliz yönetmen Ken Loach ile) Cantona şimdi de eşinin yönettiği bir tiyatro oyununda önemli bir rol ile sahneye çıkacak.

Cantona, "Ben tutkuya bayılıyorum. Hep değişik şeyler denemek istiyorum. Bazen de kendimi tehlikede hissetmek istiyorum." diyor ve ekliyor :

"Hedef hep aynı. Oynamak ve keyif almak. Birşeyden zevk almak için kendinize güven duymanız gerekli. Bu da yalnızca çok çalışarak elde edilebilecek birşey."


Cantona'nın tiyatro sahnesine çıkması konusunda kim ne derse desin, koyu Marsilya aksanıyla konuşan (bilenler söylüyor) ve bu yüzden de Fransa'da fazla ciddiye alınmayan Eric Cantona'nın kimseyi umursamaz duruşu, hala değişmemiş görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder