11 Mart 2010 Perşembe

Finale Gidiyoruz...


Geçen sene Roma'nın tadını aldıktan sonra Tuncay'la karar vermiştik. Allah sağlık,para ve zaman verdiği sürece bu dünyanın en önemli organizasyonlardan biri olan büyük festival gününe her sene katılalım dedik.

Barnebeu dünyanın en ihtişamlı stadyumlarından biri. Burayı da görürsek görmediklerimiz listesinde Guisepe Meazza kalıyor sadece... O da bir haftasonu seyahatine bakar...

Madrid 22 mayıs 2010'u daha Roma Olimpiyat Stadyum çıkışı aklımızın bir kenarına yazdık. Yılbaşından beri çekiliş tarihini beklerken pazar günü Tuncay'ın 'yarın çekiliş başlıyor' haberiyle bizimle gelmek isteyen birçok arkadaşa pazartesi harekete geçme vakti olduğunu bildirdik.

11.000 biletten bize çıkacak mı stresini yaşarken NtvSpor'dan arkadaşımız Loran bize müjdeli haberi verdi ve Real Madrid kulübünden bilet ayarladığını hemen para göndermemiz gerektiğini söyledi. Biletler biraz pahalı ama bekleme stresi çekilmez dedik ve işi bitirdik.
Hemen heyecanı başladı. Barcelona ve çevresini görmüş İspanya'yı sevmiş biri olarak çok fazla birşey olmadığı söylenen Madrid'i gezmek için de güzel bir fırsat. Maçtan ertesi gün de büyük ihtimal araba kiralanıp Valencia turu yapılır.

Barcelona finale çıksa da olaya bir de siyasi bir boyut katılsa, biz de bunun şahidi olsak...

Başvurduğumuz onlarca biletten bakalım kaçı çıkacak. Altı kişinin bileti hazır ama gelmek isteyen bir o kadar insan var...

Mayıs... Çabuk gel...


4 yorum:

  1. çok sinir oldum bu duruma ama ben!

    YanıtlaSil
  2. olma olma :) New York'u gezerken iyiydi ama di mi :)

    YanıtlaSil
  3. valla etrafımda gelmek isteyen bir o kadar insana vermem ben o çıkacak bileti. satarım abi 1000 avroya, temiz iş :)

    YanıtlaSil
  4. lütfen ticari olmayalım... :) temiz işmiş... :)

    YanıtlaSil