25 Mayıs 2009 Pazartesi

Cemo

     Konya'ya gidip etli ekmek yememek olmaz dedik. Gitmeden küçük bir araştırma yapmıştık. Cemo'nun hatırı sayılır bir ünü zaten varmış. Meram'daki şubesine gittik. 

     Klasik etli ekmek, bıçak arası ve konya böreği yedik. Çok güzel demeye gerek yok. İstanbul'da yediklerinden farkı nedir diye sorulacak olursa hamuru diyebilirim. Kıvam çok güzel ve tam istediğim gibi çıtır çıtır. Ne az pişmiş ne de kararmış. Üç çeşit de birbirinden güzel ancak birini tercih etme imkanınız varsa bıçak arası derim. 

   Tatlı olarak saç arasını mutlaka tavsiye ederim. Hafif bir tatlı. Şeker ayarı yerinde ve porsiyonu makul. 

    Fırın kebapa yer kalmadı. O da bir daha ki sefere artık...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder